Pierwsze spotkanie tego klubu odbyło się w siedzibie firmy w Poznaniu w lutym 2017 roku.
Na spotkanie zaprosiliśmy 17 najbardziej lojalnych i wytwarzających z najwyższą jakością producentów jęczmienia browarnego Soufflet Agro Polska.
Podczas spotkania nasi goście oprócz prezentacji mieli okazję zobaczyć proces produkcyjny piwa a mianowicie zwiedzić: Słodownię i Browar Lech oraz zjeść wspólnie lunch w restauracji Brovaria , gdzie serwowano piwo z naszego słodu.
Na koniec zostały rozdane cerytfikaty specjalisty w uprawie jęczmienia browarnego!
Zapraszamy do zapoznania się z naszym najnowszym katalogiem kukurydzy Soufflet Agro Polska 2026.
To kompendium wiedzy o nowoczesnej uprawie, w kt ...
WięcejOddajemy w Wasze ręce najnowszy katalog Soufflet Agro Polska – Jesień 2025.
Znajdziecie w nim:
• porady agrotechniczne przygotowane przez naszych ...
Więcej na temat zrównoważonego rolnictwa
Dowiedz się więcej
Więcej na temat doradztwa Soufflet Agro
Dowiedz się więcej
Dowiedz się więcej o naszych ostatnich wydarzeniach
Zobacz więcej