
Pierwsze spotkanie tego klubu odbyło się w siedzibie firmy w Poznaniu w lutym 2017 roku.
Na spotkanie zaprosiliśmy 17 najbardziej lojalnych i wytwarzających z najwyższą jakością producentów jęczmienia browarnego Soufflet Agro Polska.
Podczas spotkania nasi goście oprócz prezentacji mieli okazję zobaczyć proces produkcyjny piwa a mianowicie zwiedzić: Słodownię i Browar Lech oraz zjeść wspólnie lunch w restauracji Brovaria , gdzie serwowano piwo z naszego słodu.
Na koniec zostały rozdane cerytfikaty specjalisty w uprawie jęczmienia browarnego!
Z przyjemnością prezentujemy najnowszy katalog odmian rzepaku ozimego na sezon 2025.
W publikacji znajdą Państwo:
• szczegółowe informacje o dost ...
Szacowany czas czytania: 7–9 minut.
Temat międzyplonów budzi wiele kontrowersji, głównie wynikających z braku wiedzy i doświadczenia w tym zakres ...
WięcejWięcej na temat zrównoważonego rolnictwa
Dowiedz się więcej
Więcej na temat doradztwa Soufflet Agro
Dowiedz się więcej
Dowiedz się więcej o naszych ostatnich wydarzeniach
Zobacz więcej