
Pierwsze spotkanie tego klubu odbyło się w siedzibie firmy w Poznaniu w lutym 2017 roku.
Na spotkanie zaprosiliśmy 17 najbardziej lojalnych i wytwarzających z najwyższą jakością producentów jęczmienia browarnego Soufflet Agro Polska.
Podczas spotkania nasi goście oprócz prezentacji mieli okazję zobaczyć proces produkcyjny piwa a mianowicie zwiedzić: Słodownię i Browar Lech oraz zjeść wspólnie lunch w restauracji Brovaria , gdzie serwowano piwo z naszego słodu.
Na koniec zostały rozdane cerytfikaty specjalisty w uprawie jęczmienia browarnego!
Nowy katalog jęczmienia jarego na sezon 2025 jest już dostępny do pobrania. Przygotowaliśmy szczegółowe informacje na temat naszej oferty, w tym n ...
WięcejPrzedstawiamy nasz najnowszy przewodnik "Regeneracja gleby z Soufflet Agro Polska" – kompleksowe opracowanie, które wesprze Cię w skutecznym zarzą ...
WięcejWięcej na temat zrównoważonego rolnictwa
Dowiedz się więcej
Więcej na temat doradztwa Soufflet Agro
Dowiedz się więcej
Dowiedz się więcej o naszych ostatnich wydarzeniach
Zobacz więcej